lauantai 24. lokakuuta 2015

Pennut kaipaa tekemistä!!!

Eli ollaan siinä iässä että paljon pitäisi uutta nähdä ja siirtyä kotipihalta kauemmaksi. Pentulaatikko on tosin tylsä paikka jossa enää nukutaan :) Ollaan käyty joka päivä lähimetsässä lenkkeileen, kävelty erillaisilla alustoilla, pinnoilla-näillä ei mitään ongelmaa! Osa on mennyt putken päästä päähän :) Vieraita on käynyt joka päivä ja pennut suhtautuu iloisesti ja avoimesti kaikkiin vieraisiin, varsinkin lapsiin :) Ruokaa saavat jo oikeaa ruokaa, tällä hetkellä valikoimissa nappula, jauheliha, lihamixit, pentuneu ja vähän kotiruokaa sekoitettu joukkoon mutta silti Rean maitobaari kelpaa vielä :)
Autossa mennään kun vanhat tekijät, ovat melkein joka kauppareissulla mukana ja eilen käytiin pidempi reissu naapurikaupunkiin, ilman mamman seuraa.. Hiljaa olivat koko matkan..
Ensi viikko onkin pennuilla hulinaa :) Maanantaina pentutestaus ja tiistaina eläinlääkärin tarkastus sekä sirutus. Siihen mennessä pitäisi viralliset nimet keksiä, päässä kyllä pyörii miiiiljooona vaihtoehtoa :) Muutama kuva tältä päivältä, kuvat on hieman huonolaatuisia.....









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti