perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kuvia ja kuulumisia:)

Laittaisin tänne nettiin tiheämmin kuulumisia ja kuvia, mutta kun tämä meidän kone on niin hidas ettei mun hermot meinaa kestää.. ja kuvien lataamisessa menee kauan ja sit menee tilttiin:(
No mutta viisikko on saanut niin paljon auton kyytiä että ovat ku vanhat tekijät. Auto käyntiin ja pennut nukkuu:) keskiviikkona käytiin vähän vieraalla maaperällä tutustumassa ihmisiin eli treeneissä, reippaita olivat sielläkin ja heti hännät viuhtoen ihmisten tykö:) Candyman joka on eka kaikkialla, kerkes käydä myös ojassa pulikoimassa-ei hätää äippä putsaa!! Eilen ajeltiin eläinlääkärin tarkastukseen ja kaikilla kaikki ok, kauniit saksipurennat tässä vaiheessa. Pojilla kivekset ok, paitsi candykingillä toinen oli lähellä pussia, mutta eiköhän sekin piakkoin laskeudu oikeaan paikkaansa :) Napatyriä, häntämutkia ei ollu kenelläkään.. Kiltisti jaksoivat olla tutkimuksen ajan, paitsi mun tyttöni joka ei tykännyt yhtään kun kuumetta mitattiin..
Meno on tällä hetkellä aika vilkasta, ihmisten lahkeet on tällä hetkellä paras leikkikalu!! (siinähän yhdistyy lauma ja saalisvietti:) Huomenna tulee hirmuisesti uusia tuttavuuksia koiria katsomaan ja samalla päätän minne noi kaksi poikaa menee..
Tässä lupaavani kuvat:)
                                                    Candyman

Charonjen girl



charonjen, candyman,candyking

caramelboy


candyking ja caramelboy


Cover girl ja pallo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti